Waarom aanmelden?

  Bovengemiddelde vergoeding

  Je gaat werken tegen een bovengemiddeld loon.

  Salarissen worden dagelijks uitbetaald

  Uniek bij Bijlesje.nl: direct na de bijles je vergoeding ontvangen!

  Flexibele werkomstandigheden

  Samen met de klant maak je een planning. Hierin krijg je alle ruimte, zodat je het moeiteloos met je studie kunt combineren.

  Veel doorgroeimogelijkheden

  Bijlesje.nl is een sterk groeiend bedrijf, waar we constant op zoek zijn naar studenten die ons willen helpen met de organisatie. Docenten die werken bij Bijlesje.nl krijgen bij ons voorrang op deze functies!


  Lijkt het je leuk om één op één bijles te geven? Misschien is werken bij Bijlesje.nl dan iets voor jou! Je bepaalt zelf wanneer je werkt en krijgt een bovengemiddeld loon. Je ontwikkelt je communicatieve vaardigheden en helpt middelbare scholieren met het behalen van hogere cijfers! Wij zijn op zoek naar studenten (HBO of WO-niveau) die flexibel zijn qua tijdsindeling, affiniteit hebben met het geven van bijles en hoge cijfers hebben gehaald in vakken van de middelbare school.

  Aanmelden als bijlesdocent bij Bijlesje.nl

  1. Persoonlijke gegevens

  Allereerst hebben we een aantal persoonlijke gegevens van jou nodig.

  2. Vakken en niveau's

  Vervolgens laat je weten welke vakken je tot welk niveau zou kunnen geven. Selecteer 'niet van toepassing' indien je geen bijles in dit vak kunt geven

  3. Benodigdheden

  Tot slot zouden we graag iets meer over jouw motivatie willen weten. Wat heeft jou gemotiveerd om te solliciteren bij Bijlesje.nl?

  Verhalen van andere studenten

  Ik heb bij Bijlesje.nl zelf bijles gehad voor wiskunde en scheikunde en dat beviel mij goed. Nu ik aan het studeren ben, leek het mij leuk om bijles te geven in vakken waarin ik in uitblonk als middelbare scholier. In de paar laatste bijlessen voor mijn examens, gingen mijn bijlesdocent en ik na de bijles af en toe schaken. Dit was na een bijles van twee uur en het vele leren voor mijn examens best ontspannend. Ik zou het werken voor Bijlesje.nl aanraden aan een ander omdat je bij Bijlesje.nl de vrijheid krijgt om met flexibele tijden af te spreken met de bijlesleerling(en).


  Casper
  Bijlesje.nl docent

  Ik zou Bijlesje.nl aanraden omdat het ontzettend snel werkt. Je schrijft je in via de website en op dezelfde dag kan er al een bijlesdocent voor je klaarstaan! Ik kwam op het idee om bijles te geven omdat ik zelf ook bijles heb gekregen. Waar ik precies bijles zou gaan geven, maakte mij vrij weinig uit, als het maar in Groningen was. Op Facebook zag ik een advertentie van Bijlesje.nl en vervolgens heb ik mij ingeschreven. Dit ging allemaal erg snel. Een tip aan andere docenten is om de communicatie tussen contactpersoon, bijlesdocent en leerling goed te laten verlopen. Dit kan nog wel eens misgaan, omdat er bij Bijlesje.nl erg veel digitaal gaat (behalve de bijlessen zelf). 


  Jil
  Bijlesje.nl docent

  Bijlesje.nl geeft mij de mogelijkheid mijn eigen rooster te bepalen en middelbare scholieren te helpen. Elke middelbare scholier is anders, en iedereen heeft dan ook andere hulp nodig. Soms gaat het om wat extra zekerheid, soms om een andere manier van uitleggen, en soms is het gewoon fijn geholpen te worden met huiswerk. Juist dat maakt het leuk om bijles te geven. Als het dan ook nog eens lukt om echt te helpen, en een verbetering van de cijfers te zien, is het helemaal een leuke bijbaan. 


  Justus
  Bijlesje.nl docent