Onze klanten aan het woord!

Wie kan u een betere indruk van Bijlesje.nl geven dan onze eigen klanten? Onze klanten krijgen elke maand de mogelijkheid om een enquĂȘte in te vullen. Hieronder vindt u een aantal van deze verhalen. Ze geven een goed beeld van hun ervaring met Bijlesje.nl.


Alex

Mijn zoon zocht bijles voor Wiskunde B, via google kwamen we bij bijlesje uit. Eerst twijfelde ik een beetje omdat ik het nog niet kende en er nog niet van had gehoord. Maar mijn twijfels werden snel weggenomen hij werd meteen geholpen en had een super goede bijles docent die hem goed heeft geholpen. Dankjewel Wesley! Groetjes Alex

Annemarie Slee

Onze dochter heeft twee bijlessen gehad en haar cijfers voor economie gaan meteen vooruit. Dit komt door haar eigen motivatie, maar ook door het zelfvertrouwen en de de uitleg die ze krijgt door/van Marijn. Wel gaat het nu zo goed dat we de bijlessen in maart gaan stoppen.. ;-)

Cimen

Het was een hele goede ervaring gehad met zowel de docent als de mevrouw die ik aan de telefoon heb gehad. Top! Ik moet zeggen, als het weer nodig is zal ik zeker weer een beroep op jullie doen.

F. Schipper

Goedendag, Ik heb zelf een tijdje geprobeerd mijn zoon Wiskunde bijles te geven maar er was geen beginnen aan. De stof werd steeds meer en mijn zoon en later ook ik begrepen er steeds minder van. Ik besloot hulp in te schakelen en kwam via Marktplaats uit bij bijlesje.nl. Ik heb meteen gebeld en binnen no-time kreeg mijn zoon wiskunde bijles. Ik ben erg te spreken over de omgang. De docent was erg beleefd en kon goed opschieten met mijn zoon. Mijn zoon begreep goed wat de docent zei en de docent wist precies waar mijn zoon moeite mee had. Mijn zoon begon zijn huiswerk weer netjes bij te houden en hij begon te snappen wat er in de les werd gezegd. Bedankt Bas voor de goede en handige bijlessen!

Fam. Brouwer

Onze zoon had erg veel moeite met Engels, vanaf de eerste klas had hij al moeite met de Engelse grammatica. Hij haalde alles door elkaar en stond altijd een tekort voor Engels. Dit jaar ging hij naar de vierde klas, hij kreeg een lijst met boeken die hij verplicht moest lezen. Hij had erg veel moeite met de moeilijke woorden. Ook in de les kon hij moeilijk de Engelse tijden en werkwoorden uit elkaar houden. We zijn bijles voor hem gaan zoeken en kwamen via via uit bij Bijlesje.nl. Omdat we van tevoren niet wisten hoeveel uren onze zoon precies nodig had vonden wij het pakketsysteem erg handig! Als je niet al je uren gebruikt kan je ze meenemen naar de volgende maand, dit is echt ideaal! Mijn zoon werd bij bijlesje.nl goed geholpen en eindelijk viel het kwartje bij hem. Hij stond voor het eerst een voldoende voor Engels! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden dit zeker aan bij anderen!

Fam. van den Berg

Ervaringen met Bijlesje.nl zijn zeer goed. Mijn dochter heeft haar wiskundecijfer naar een voldoende weten op te halen, dus een hele verbetering. Bijlesje.nl is flexibel (qua lestijden) en op gestelde vragen wordt direct een antwoord ontvangen. Een aanrader!

Fam. van Doorn

Allereerst mijn complimenten over het pakketsysteem! Het is handig opgebouwd en als mijn zoons een keer niet konden, konden ze deze uren inhalen doordat ik ze kon doorschuiven naar volgende maand. Mijn beide zoons krijgen bijles. Mijn ene zoon krijgt bijles in geschiedenis en mijn andere zoon in Natuurkunde en Scheikunde. Ze krijgen met plezier bijles. Ze zien niet op tegen de bijles maar ze vinden het juist nuttig. Sinds ze bijles krijgen is er veel veranderd. Ze zijn veel hogere cijfers gaan halen in de desbetreffende vakken en pikken veel sneller de stof op. De docenten zijn verbaasd over de groei die ze beiden hebben doorgemaakt. Ik ben onwijs blij dat we bijlesje.nl hebben gevonden!

Fam. Vink

Mijn dochter kwam 3 dagen voor haar M&O toets in paniek naar me toe dat het haar niet ging lukken. Ze snapte de stof niet en kreeg het daardoor niet in haar hoofd. We zijn gaan zoeken voor bijles en de volgende dag had ze al bijles! Ik zat er even bij om te kijken of het goed ging en was verbaasd over hoe snel ze de stof oppikte. Wat voor haar voorheen een drama was deed ze nu met gemak. Voor de toets haalde ze een 8 en ze krijgt voortaan twee keer per week bijles. Wij zijn erg tevreden over de bijlessen die ze krijgt en wij adviseren andere mensen die ook een zoon/dochter hebben die moeite heeft met bepaalde vakken zich in te schrijven bij Bijlesje.nl! Het resultaat is snel zichtbaar en de flexibiliteit van de docenten is uitstekend.

Fratric E.

Super team zeer professioneel !!!!!!!! Tekst voor mijn website na laten kijken op spelling en grammatica fouten, binnen twee dagen terug ontvangen. Bedankt. Zeer zeker een aanrader !!!! 10+

H Zwaan

Na de online aanmelding werd dezelfde dag een intakegesprek gepland door de centrale coordinatie. Daarbij kwamen vraag en aanbod op een perfecte wijze bij elkaar en konden de bijlessen vrijwel direct starten. Prijs-kwaliteitverhouding van de bijles (in dit geval Nederlandse bijles)is boven verwachting. Ik kan bijlesje aan iedereen aanbevelen.

Ingrid Aaldijk

Bijlesje is echt een aanrader! De wens van de klant staat centraal. Top docenten, met als gevolg een trotse zoon met een mooie diploma.

Irene

Mijn dochter heeft sinds kort Engels bijles bij Bijlesje. Ze gaat echt vooruit. De docent bij Bijlesje past de stof aan op de dingen waar mijn dochter moeite mee heeft. Ze heeft eerder bijles gehad bij andere instanties maar dit werkte vaak niet omdat de tijden niet flexibel waren en mijn dochters agenda vaak niet samen ging met die van de docenten. Bij Bijlesje ging het eigenlijk meteen vlekkeloos. De docent wist veel tijd vrij te maken voor mijn dochter. Mijn dochter is een stuk minder onzeker over haar Engels. Ze vind het ook een veel minder eng om Engelse teksten voor te lezen in de klas, iets waar ze eerst veel moeite mee had, of om voor de klas te staan bij Engels omdat ze weet dat ze het nu kan. Mijn dank is groot!!!!

Jamie van S.

Pas had ik een wiskunde toets, maar snapte niets van de leerstof. Dus twee dagen voor de toets belde ik Wesley voor bijles. De volgende dag - de dag voor de toets - had ik twee uur bijles en ik had een voldoende voor de toets! Bedankt bijlesdocent Joyce, ik kom zeker terug bij Bijlesje.nl!

Janneke Hesselonk

Mijn nichtje Izzy Hesselink heeft enige maanden bijles Nederlands gekregen via Bijlesje.nl van Merel. Ik heb Izzy uitgezwaaid op schiphol, ze is weer terug naar de USA. Merel heeft haar enorm geholpen met Nederlands. Bedankt voor de goede en snelle match.

L Muller

Wij zijn erg blij geweest dat we in korte tijd al iemand toegewezen kregen om een paar bijlessen Spaans te geven. Het was een haastklus, omdat onze zoon 1 examen Spaans over moest doen om zijn diploma te krijgen. Hij was erg enthousiast over de docent, en heeft zijn examen glansrijk gehaald.

Linda van der Tas

Onze zoon staat op dit moment op overgaan naar HAVO 3, dit had nooit gelukt zonder de hulp van Josse. Ze geeft duidelijk bijles en geeft onze zoon daardoor vertrouwen dat hij het kan. Zeker ook doordat ze erg flexibel is en nog bijles kan komen geven een dag voor een proefwerk ervaren wij als zeer prettig. Zelfs de school van onze zoon heeft ons benaderd over de bijles, omdat onze zoon daar zelf ook erg positief over was in een gesprek met zijn mentor. Wij zullen bijlesje.nl ook zeker aanraden bij iedereen die bijles nodig heeft.

Lydia van Wezel

Onze zoon had veel moeilijkheden met Economie. Na wat gezoek op internet kwamen we bij www.bijlesje.nl terrecht. We kregen al heel snel antwoord op onze vragen en werden ook persoonlijk te woord gestaan door Wesley. We kregen "Willem" toegewezen als leraar economie. Hier zijn we elke week naar toe zijn geweest. Ondanks dat het soms best lang was elke week 2 uur bijles. Heeft onze zoon dit nooit als vervelend ervaren. Willem geeft super leuk les en vraagt ook door. Heel knap dat hij dit onze zoon allemaal heeft kunnen bijbrengen wat dit was ons en de school nog steeds niet gelukt. Zijn cijfers gingen beetje bij beetje omhoog. En hij ging weer geloven in zijn eigen kunnen. Hij is uiteindelijk in 1x geslaagd !! met een 5,9 voor zijn economie. Dankzij Willem en Wesley van Bijlesje.nl Ik wens jullie verder heel veel succes Groetjes Lydia en Dain

M. Leenheer

Goed en snel geregeld en een deskundige docent. Wij zijn heel tevreden.

Marco

Alles naar wens, makkelijke- en doeltreffende dienst!

Marga den Hollander

Bijles wordt zorgvuldig, met interesse, kunde en aandacht ingevuld. Haakt aan bij de kennis/kunde van het kind, waardoor ze er veel baat bij heeft. Verloopt prima.

Margareth Raben

Onze zoon heeft bijles gekregen van Michael Leonhart, en dat heeft hem erg goed geholpen, eigenlijk maar 1 keer, maar zo 1 op 1 heeft hem heel goed gedaan. Duidelijk en rustig en begripvol dus mijn complimenten aan deze bijles docent.

Mario Hennep

Maart 2013 stonden onze beide zoons, een tweeling, welke Havo-4 deden er niet best voor met hun cijfers voor de vakken Wiskunde en Economie. Via Marktplaats zijn wij toen in contact gekomen met Wesley van Strien die 2 maal per week bijles is gaan geven in beide vakken. Buiten het feit dat de cijfers aanzienlijk verbeterden gingen mijn zoons de materie ook steeds sneller begrijpen. Ook dit schooljaar geeft Wesley 1 maal in de week bijles alsmede begeleidt hij de jongens met hun huiswerk planning. Wij zijn zeer te spreken over Wesley. Hij geeft goed les, is geduldig, kan de materie zeer goed uitleggen en komt bovenal immer zijn afspraken na. Wij kunnen dan ook Wesley met een gerust hart aanbevelen aan een ieder die van zijn diensten gebruik wenst te maken.

Maud

Vorig jaar ben ik gezakt voor mijn eindexamen vwo op de vakken Economie en Frans. Ik was erg teleurgesteld. Ik wist toen ik het laatste jaar opnieuw moest doen niet zo goed waar ik moest beginnen. De eerste paar maanden van het nieuwe schooljaar probeerde ik het alleen af. Ik was van plan alles netjes bij te houden en nog beter op te letten. Ik dacht dat het me hier wel mee zou lukken. Als snel liep ik achter omdat ik simpelweg de stof niet snapte. Mijn ouders zijn in december toch gaan zoeken voor bijles. Ze waren van mening dat dit mij zou gaan helpen. Ik kreeg les bij Bijlesje. Zelf was ik niet echt overtuigd, ik had immers een docent die het allemaal uitlegde. Maar ik was snel overtuigd. De bijlesdocent was erg geduldig en kon heel goed uitleggen. Na een paar lessen merkte ik dat ik de stof echt begon te begrijpen en dat ik de opdrachten veel gemakkelijker kon maken! Achteraf (nu ik mijn eindexamen heb gehaald!) zou ik het iedereen aanraden!

Monique Schoenmaker

Wij zijn aangenaam verrast door de bijlessen. Snel geregeld en heel fijn via de nieuwe media facetime of Skype. In je eigen tijd en bijzonder efficiënt doordat er geen tijdverlies is door bv reistijd ed. Hopen dat het zo blijft en dat we volgend jaar misschien kunnen uitbreiden. Mvg Monique

Natascha

Zeker een aanrader! Kim, mijn dochter, had niet altijd tijd wegens sport en school maar de bijlesdocent was erg flexibel en had altijd wel tijd om te helpen. Als ze in de stress zat voor een toets kon hij meteen helpen en we zagen meteen resultaat. Haar zorgen over Nederlands werden weggenomen. Dankzij de flexibiliteit en de kennis van de docent haalt Kim nu goede resultaten voor Nederlands!

Sandra

Ik begon me begin maart een beetje zorgen te maken over mijn Economie eindexamen. We kregen oefentoetsen in de klas en deze toetsen gingen me niet goed af. Ik hoorde van mijn nichtje dat ze wiskundebijles had bij Bijlesje.nl en dat ze erg vooruit was gegaan met haar wiskunde. Ik heb op de site naar het nummer gezocht en toen ik belde kreeg ik meteen een bijlesdocent aangewezen. 2 dagen later had ik al een afspraak en had ik mijn eerste les. De docent, Merel, was erg vriendelijk en wist me veel bij te brengen. Ze heeft me geholpen aan de hand van de oefentoetsen en ze heeft de dingen die ik moeilijk vond in het boek uitgelegd. Ik kreeg 1 keer per week bijles van Merel en ik merkte dat ik steeds meer vooruit ging. Ik maakte vol goede moed mijn eindexamen, en dankzij Merel en Bijlesje.nl heb ik nu een 7.6 voor mijn economie en ben ik geslaagd!

Stefan

Ik wil later graag iets met Duits gaan doen omdat ik het een leuke taal vind. Daarom koos ik Duits in mijn vakkenpakket. Al snel kwam ik erachter dat het moeilijker was dan ik dacht en ik haalde slechte cijfers voor Duits. Ik baalde natuurlijk als een stekker. Mijn broer had bijles bij Bijlesje.nl en was mede hierdoor geslaagd voor zijn vwo. Daarom besloot ik ook bijlessen te gaan volgen bij Bijlesje.nl. De lessen waren niet algemeen, zoals je vaak in de les krijgt, maar waren echt gericht op wat ik moeilijk vond. De docent zocht goed uit waar ik moeite mee had en ging daar meteen mee aan de slag. Mijn cijfers verbeterden en ik vind het vak weer leuk. Echt top!!

Susan v schajik

Mijn dochter heeft bijles v mark en de bijles heeft ook zin, ze haalde n voldoende, hij legt alles rustig uit en mijn dochter is tevreden. Dus dan ben ik ook tevreden over mark. Gr Susan v schajik

Wilma Boender

Wij zijn heel tevreden over bijlesje.nl Op het laatste moment vonden zij nog iemand om mijn zoon bijles Duits te geven. Zij nam alle tijd en heeft het goed uitgelegd. Top! Vriendelijke groet, Wilma