Tips voor het krijgen van een eerste bijles

  Bron afbeelding: Afterscool

  Wij van Bijlesje.nl weten dat het krijgen van een eerste bijles soms best spannend kan zijn. Zeker omdat je de docent nog nooit hebt ontmoet en ook nog ineens bij jou thuis komt! Hieronder wat tips om de spanning te verminderen en de eerste bijles vlekkeloos te laten verlopen.

  Wij bieden uw kind de ondersteuning en de middelen om van elk struikelvak een succes te maken
  Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 en dat zeggen we dan ook met trots!

  Kennismakingsgesprek

  Bij het starten van de bijlessen is het verstandig om eerst even een kort kennismakingsgesprek in te plannen, voorafgaand aan de eerste bijles. Zo kunnen jij en de docent elkaar beter leren kennen, samen de boeken bekijken en een planning maken hoe jullie het de komende lessen aan gaan pakken. Bijlesje.nl vindt het erg belangrijk dat hier de tijd voor wordt genomen en daarom is het kennismakingsgesprek dan ook voor onze rekening.

  Locatie

  Vaak worden de bijlessen aan huis gegeven, maar soms is dat niet altijd mogelijk. Zorg dan ook dat je in dat geval altijd afspreekt op een plek waar jij je prettig voelt! Zoek geen drukke/rumoerige plekken op, dit zorgt alleen maar voor veel afleiding. De openbare bibliotheek is daarom bij uitstek een perfecte locatie voor het krijgen van de bijlessen.

  Plan van aanpak

  Voor het krijgen van de bijlessen is het fijn om voor jezelf de probleemstelling helder te hebben, zo kan de docent jou het beste helpen. De docenten van Bijlesje.nl begrijpen ook dat dat niet altijd mogelijk is en zijn daarom ook goed in het speuren naar waar er hulp nodig is. Zorg dat je met de docent tijdens het kennismakingsgesprek een duidelijk en helder plan van aanpak maakt, zo weten jullie beiden wat jullie kunnen verwachten.

  Communicatie

  Een goede communicatie is essentieel voor het goed verlopen van de bijlessen. Om misverstanden te voorkomen is het verstandig om duidelijk de verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Wat verwacht jij van de docent en wat verwacht hij/zij van jou? Maak duidelijke afspraken over waar en wanneer de bijlessen plaats gaan vinden en hoe lang deze gaan duren. Zo kan de docent jou het beste helpen. 

  Wij hopen dat je veel zult hebben aan onze tips. Heel veel succes namens Bijlesje.nl!

  Wie zijn wij?

  Om maar direct met de deur in huis te vallen; wij bieden uw kind de ondersteuning en de middelen om van elk struikelvak een succes te maken. Dit maken we mogelijk door een aantal kernwaarden te combineren:

  • Kwalitatief goede docenten
  • Persoonlijk contact zodat we u en uw kind écht leren kennen
  • Bijles waar én wanneer het u uitkomt.

  Door ons hele bedrijf worden deze kernwaarden nagestreeft, zodat we onze kwaliteit kunnen blijven garanderen.

  Kunnen we u ook binnenkort tot één van onze vele tevreden klanten rekenen?


  Succesverhalen

  "Mijn dochter kwam 3 dagen voor haar M&O toets in paniek naar me toe dat het haar niet ging lukken... "


  Lees meer

  "Onze zoon staat op dit moment op overgaan naar HAVO 3, dit had nooit gelukt zonder de hulp van Josse..."


  Lees meer

  "Ervaringen met Bijlesje.nl zijn zeer goed. Mijn dochter heeft haar wiskundecijfer naar een voldoende..."


  Lees meer