Nikki

Door wekelijks samen de stof bij te houden, worden problemen voorkomen en zorgt een toets ineens voor veel minder zorgen

NikkiDocent Rotterdam


Bij Bijlesje.nl staat kwaliteit te allen tijde centraal. Alles draait bij ons om de persoonlijke benadering, een benadering die erg effectief is gebleken. De kracht van Bijlesje.nl zit grotendeels in de aanpak van onze bijlesdocenten. Onze bijlesdocenten zijn erg bedreven met onze persoonlijke aanpak. Aan deze aanpak zul je dan ook gewend raken en veel profijt van hebben.

De bijlessen zullen worden gegeven door onze bijlesdocenten, die allemaal zelf nog studenten zijn op het Hoger Beroepsonderwijs of op universitair niveau. Onze bijlesdocenten staan nog midden in het schoolleven, waardoor zij als geen ander weten hoe jij je voelt. Niemand die jou beter begrijpt, dan iemand die zelf de schooltijd nog recent heeft doorgemaakt en er zelfs nog midden in zit. Zij zullen jou dus op een andere manier lesgeven, wat snel zal leiden tot nieuwe inzichten. Hiermee zal je uiteindelijk het beste resultaat zeker kunnen bereiken!

De bijlessen zullen beginnen met een intakegesprek, dit is geheel vrijblijvend. Het intakegesprek is bedoeld ter kennismaking en orientatie. Hierna zal meteen een bijles worden gegeven, waarin het niveau kan worden vastgesteld.

Bijlesje.nl staat voor flexibiliteit. Wij doen ons uiterste best om voor jou de geschikte bijlesdocent te vinden, binnen een zo kort mogelijke periode. Ook wanneer er veel haast bij een bijles zit en je maar enkele bijlessen denkt nodig te hebben, willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Bijlessen kunnen al worden gegeven binnen 48 uur na aanmelding.