Bijles in Utrecht en omstreken

  Ervaren docenten in Utrecht en omstreken!

  Heb je moeite met een bepaald vak, of heb je een achterstand opgelopen? Binnenkort een belangrijke toets, SO of examen? Bij Bijlesje.nl kun je thuis in Utrecht bijles volgen in ieder vak. Daarnaast is het ook mogelijk dat de bijles bij de bijlesdocent thuis wordt gegeven. Al onze docenten zijn student of oud student aan de Universiteit van Utrecht of de Hogeschool Utrecht. Dit heeft als voordeel dat de studenten recentelijk zelf de stof op de middelbare school behandeld hebben, waardoor ze precies weten wat er van de leerlingen verwacht wordt. Daarnaast kunnen ze je ook uitleggen hoe de stof moet worden begrepen en hoe er het best geleerd kan worden. Een ideale combinatie dus.

  Je kunt je direct vrijblijvend inschrijven!

  Indien gewenst, binnen 24 uur zelfs een docent

  Individuele bijles of groepsles?

  Bijlesje.nl richt zich voornamelijk op individuele bijles. Wij zijn van mening dat één op één bijles de meest effectieve vorm van bijles is. Ook in Utrecht richten wij ons primair op individuele bijles.


  Bij Bijlesje.nl geloven wij in het belang van een kwalitatief goede bijles docent. Wij vinden het belangrijk dat de docent niet alleen over de benodigde kennis beschikt, maar ook over de vaardigheden om deze kennis over te kunnen dragen. Tot slot vinden we dat een bijlesdocent moet beschikken over voldoende sociale vaardigheden. Wij richten ons dan ook heel erg op 'de klik' tussen onze bijlesdocent en uw kind. Als uw kind zich op zijn of haar gemak voelt, bevordert dat het leerproces. Voldoende sociale vaardigheden van een bijlesdocent bevordert deze 'klik'.

  We hebben zeer veel ervaring in de werving en selectie van bijlesdocenten en richten ons voor de omgeving primair op studenten van de Universiteit van Utrecht of de Hogeschool Utrecht. Door onze selectieprocedure kunt u altijd rekenen op een goede en ervaren bijlesdocent.

  Bijlesje.nl richt zich voornamelijk op individuele bijles in Utrecht en andere plaatsen. Wij zijn van mening dat één op één bijles de meest effectieve vorm van bijles is. Toch hebben wij de ervaring dat het in sommige specifieke gevallen beter is om de bijles in de vorm van een groepsles te geven. Gezien de speciale aanpak willen wij in dit geval altijd een persoonlijk advies geven. Mocht u vragen hebben over onze groepslessen kunt u hierover contact met ons opnemen.


  Onze diensten in Utrecht

  Bijlesje.nl biedt verschillende soorten diensten aan in Utrecht. Deze diensten worden hieronder toegelicht.

  Bijles Utrecht

  Bij bijles richten we ons op de lange termijn. De stof van een bepaald vak wordt over het algemeen matig tot slecht begrepen en de leerling mist een hoop basiskennis. De bijlesdocenten van Bijlesje.nl kunnen uw kind de ontbrekende stof bijbrengen en helpen met de voorbereiding op een toets. Bij bijles wordt er dus niet alleen naar de huidige toetsen en proefwerken gekeken, maar wordt ook de basiskennis bijgespijkerd zodat uw kind een goede basiskennis vergaart. Bijles wordt gegeven aan alle VMBO -, HAVO -, en VWO klassen van de middelbare school. Ook worden er bijlessen gegeven aan basisscholieren.

  Huiswerkbegeleiding

  Bij huiswerkbegeleiding richten we ons op het 'leren plannen' en het 'leren leren'. De stof van de vakken wordt over het algemeen matig tot redelijk begrepen, maar de leerling leert vaak de verkeerde dingen of vindt het lastig om zijn of haar huiswerk in te plannen. De bijlesdocenten van Bijlesje.nl leren uw kind om de essentie uit de stof te halen, zodat de effectiviteit van het leren omhoog gaat. Daarnaast begeleiden ze uw kind effectief met het inplannen van zijn of haar agenda. Hierdoor is uw kind minder tijd aan het huiswerk kwijt terwijl de cijfers omhoog gaan. Bijles wordt gegeven aan alle VMBO -, HAVO -, en VWO klassen van de middelbare school. Ook worden er bijlessen gegeven aan basisscholieren.

  Toetsvoorbereiding of examentraining

  De bijlesdocenten van Bijlesje.nl hebben recentelijk zelf hun middelbare school diploma behaald, waardoor ze als geen ander weten waar de nadruk op wordt gelegd en hoe een leerling zich het best kan voorbereiden op een toets of examen. De bijlesdocent kan uw kind in zeer korte tijd nieuwe kennis en inzichten geven zodat er een ruime voldoende kan worden behaald. In de examenperiode bieden we speciale examenpakketten waarmee uw kind gedurende een aantal maanden verschillende fasen doorloopt ter voorbereiding op zijn of haar examen. In de eerste fasen zal de nadruk vooral liggen op het vergaren van basiskennis en het verkrijgen van nieuwe inzichten met betrekking tot de leerstof, terwijl in de laatste fasen de nadruk vooral ligt op het ontwikkelen van vaardigenheden om het examen zo goed mogelijk te maken.

  Overige diensten:

  • Begeleiden bij opdrachten;
  • voorbereiding op toelatingstoetsen (Mbo, Hbo, Wo)

  Bijles in alle vakken in Utrecht

  Je kunt in regio Utrecht alle vakken volgen van de middelbare school en het basisonderwijs. Hieronder vind je en lijstje van de vakken waar onze docenten bijles in geven. Staat jouw bijlesvak er niet bij? Laat het ons weten, zodat we voor jou op zoek kunnen gaan naar een geschikte docent.


  Onze maandelijkse bijlespakketten

  Pakket A € 21,95 per uur

  • Vanaf 4 uur per maand
  • Vrijgesteld van BTW
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen inschrijfkosten
  • Extra uren tegen € 21,95 per uur
  • Ongebruikte uren neemt u automatisch
   mee naar de volgende maand
  • Kies dit pakket

  Pakket C € 17,95 per uur

  • Vanaf 17 uur per maand
  • Vrijgesteld van BTW
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen inschrijfkosten
  • Extra uren tegen € 17,95 per uur
  • Ongebruikte uren neemt u automatisch
   mee naar de volgende maand
  • Kies dit pakket

  Liever losse bijlessen?

  Ook dit is uiteraard mogelijk. Een losse bijles wordt gegeven voor € 24,95 per uur. 

  Inschrijven

  Een greep uit de ervaringen van onze klanten

  "Mijn dochter kwam 3 dagen voor haar M&O toets in paniek naar me toe dat het haar niet ging lukken. Ze snapte de stof niet en kreeg het daardoor niet in haar hoofd. We zijn gaan zoeken voor bijles en de volgende dag had ze al bijles! Ik zat er even bij om te kijken of het goed ging en was verbaasd over hoe snel ze de stof oppikte. Wat voor haar voorheen een drama was deed ze nu met gemak. Voor de toets haalde ze een 8 en ze krijgt voortaan twee keer per week bijles. Wij zijn erg tevreden over de bijlessen die ze krijgt en wij adviseren andere mensen die ook een zoon/dochter hebben die moeite heeft met bepaalde vakken zich in te schrijven bij Bijlesje.nl! Het resultaat is snel zichtbaar en de flexibiliteit van de docenten is uitstekend."

  Fam. Vink

  "Onze zoon staat op dit moment op overgaan naar HAVO 3, dit had nooit gelukt zonder de hulp van Josse. Ze geeft duidelijk bijles en geeft onze zoon daardoor vertrouwen dat hij het kan. Zeker ook doordat ze erg flexibel is en nog bijles kan komen geven een dag voor een proefwerk ervaren wij als zeer prettig. Zelfs de school van onze zoon heeft ons benaderd over de bijles, omdat onze zoon daar zelf ook erg positief over was in een gesprek met zijn mentor. Wij zullen bijlesje.nl ook zeker aanraden bij iedereen die bijles nodig heeft."

  Linda van der Tas

  "Ervaringen met Bijlesje.nl zijn zeer goed. Mijn dochter heeft haar wiskundecijfer naar een voldoende weten op te halen, dus een hele verbetering. Bijlesje.nl is flexibel (qua lestijden) en op gestelde vragen wordt direct een antwoord ontvangen. Een aanrader!"

  Fam. van den Berg


  Vrijblijvend inschrijven voor bijles

  Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

  Klantgegevens