Wanneer je woonachtig bent in Utrecht heb je vast wel eens een wandeling gemaakt door het centrum. Waarschijnlijk heb je tijdens deze wandelingen maar nauwelijks aan wiskunde gedacht, maar daar kan nu gemakkelijk verandering in komen. Je kunt in Utrecht namelijk een heuse wiskundewandeling maken. Tijdens de wiskundewandeling word je rondgeleid langs de mooiste plekjes die Utrecht rijk is en tevens wordt er onderweg van je verwacht dat je wiskundige sommen oplost. Het gaat hierbij om de meest eenvoudige wiskunde, maar het is zeker een aanrader om een keertje te doen en aan je wiskundeskills te werken. Een andere manier om je wiskundeknobbel te vergroten is door het inschakelen van de hulp van een wiskunde docent van Bijlesje.nl. Wiskunde is namelijk een vak dat de nodige inzichten vereist. Met alleen het stampen van wat teksten zal je een toets niet altijd voldoende kunnen maken. Inzicht is vereist en dit is niet altijd vanzelfsprekend.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De hulp van een bijlesdocent van Bijlesje.nl wordt voor wiskunde maar al te vaak geboden. De docenten van Bijlesje.nl bieden jou een duidelijk stappenplan om iedere ‘onmogelijke’ wiskundesom te kunnen oplossen. De docenten van Bijlesje.nl zijn er voor jou om de juiste hulp te bieden en je zelfverzekerd je toets in te laten gaan! Lijkt het jou wat om extra begeleiding te krijgen in wiskunde? Neem dan contact op met Bijlesje.nl!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens