Wanneer je scheikunde hebt gekozen als één van je profielvakken ben je in Utrecht in de juiste stad. In Utrecht zit namelijk de Topsector Chemiebeurs gevestigd. De Topsector Chemiebeurs is in het leven geroepen voor alle leerlingen en studenten die meer willen gaan doen in de scheikunde. Zij motiveren ambitieuze en talentvolle jongeren die scheikunde willen gaan studeren door het aanbieden van een beurs. Scheikunde is een interessant vak, maar tevens ook een moeilijk vak. Bij dit vak is het nodige inzicht vereist wil je er goed in zijn. Deze inzichten kunnen worden verkregen door af en toe wat extra hulp te aanvaarden van één van de docenten van Bijlesje.nl.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Bijlesje.nl heeft genoeg docenten die kennis over scheikunde kunnen bijbrengen. De docenten van Bijlesje.nl zijn studenten, die zich maar al te goed in de problemen met het vak kunnen inleven. Zij kunnen mogelijke problemen op een duidelijke manier uitleggen en inzichten in bijvoorbeeld scheikundeformules kunnen worden verkregen. Je zult merken dat een andere manier van uitleg vaak al direct resultaat levert bij het maken van toetsen en proefjes. Kortom, heb jij extra hulp nodig met scheikunde? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens