Ronald Giphart, de naam komt je wellicht wel bekend voor van je literatuurlijst voor Nederlands. Ronald Giphart is namelijk een bekende Nederlandse schrijver en woonachtig in Utrecht. Toen hij 22 was verhuisde hij naar Utrecht, de stad waar hij naar eigen zeggen zijn inspiratie op deed voor zijn boeken. De bekendste boeken van Ronald zijn ‘Phileine zegt sorry’, ‘Ik ook van jou’ en ‘Ik omhels je met duizend armen’. Deze boeken zijn ook verfilmd. De boeken zijn dan ook zeker de moeite waard om te lezen voor je literatuurlijst. Wat vaak wel opvalt aan de Nederlandse literatuur is dat de taal vaak moeilijk te beheersen is. Zeker wanneer er taalproblemen zijn, omdat Nederlands niet de moedertaal is. Maar ook andere taalproblemen als dyslectie kunnen voor een achterstand zorgen. Welk probleem zich ook voordoet, het is een feit dat er dagelijks nog vele fouten worden gemaakt in zowel spreken als schrijven. Dit is ook precies de reden dat Bijlesje.nl bijles in Nederlands faciliteert.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen jou helpen de grammatica en spelling beter onder de knie te krijgen! De bijlesdocenten zijn allemaal woonachtig in de omgeving van Utrecht waardoor een afspraak maken geen enkel probleem is. Wil je graag een keer kennis maken met één van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij vinden voor jou een bijlesdocent bij jou in de buurt!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens