Utrecht is een belangrijke stad wanneer het aankomt op natuurkunde, al sinds 1777 worden er in deze stad natuurkundige instrumenten verzameld door het Natuurkunde gezelschap. Het genootschap werd opgericht door de Utrechtse hoogleraar J. Th. Rossijn, samen met 34 andere leden. Eén van de belangrijkste redenen om dit gezelschap op te richten was het inzamelen van geld om instrumenten uit het laboratorium te bekostigen, zodat men kon blijven experimenteren. Tot op de dag van vandaag staat het vak natuurkunde bekend om zijn proefjes. Tevens wordt door vele scholieren natuurkunde gezien als een lastig vak. Op de basisschool wordt nog niet tot nauwelijks met het vak geoefend en het niveau op de middelbare school stijgt razend snel. Daarom is het fijn hier af en toe wat extra begeleiding in te krijgen en hiermee de cijfers op te schroeven.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl wonen allemaal in de omgeving van Utrecht en kunnen daarom altijd thuis of in de buurt afspreken. Daarnaast zijn de docenten zelf geleerd in natuurkunde, waardoor zij op een begrijpelijke manier de stof kunnen overbrengen. De verschillende natuurkundewetten zullen na een aantal bijlessen veel makkelijker te begrijpen zijn! Kortom, kan jij wel wat extra hulp gebruiken of wil je gewoon even alle kennis opfrissen met iemand anders dan je eigen docent? Neem dan contact op met Bijlesje.nl!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens