Het vak Management & Organisatie is het vak voor scholieren met een ondernemersgeest. Utrecht is dan ook de stad bij uitstek om een onderneming te starten. In Utrecht is bovendien de stichting ‘Utrechtse ondernemers academie’ gevestigd. Deze stichting bevordert het succesvol ondernemerschap door het ondersteunen van startende, maar ook reeds bestaande ondernemingen. Voordat je een eigen onderneming kunt starten is het verstandig om eerst de nodige kennis hierover op te doen. Het vak M&O biedt hierbij uitkomst. Hierbij leer je namelijk alles over de verschillende rechtsvormen en diverse balansen. Om er voor te zorgen dat de onderwerpen die in jouw boek besproken worden beter te begrijpen, kan het handig zijn deze te bespreken met een docent van Bijlesje.nl.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Door samen met één van onze docenten aan de slag te gaan met voorbeelden uit het dagelijks leven en samen een andere benadering van leren te zoeken, zal je merken dat M&O steeds begrijpelijker en leuker wordt. De M&O docenten van Bijlesje.nl studeren in een soortgelijke richting aan het HBO of de universiteit, waardoor hun kennis nog net iets verder rijkt. Bovendien woont een docent altijd in de buurt, wat het maken van een afspraak makkelijker maakt. Zou jij graag wat extra hulp krijgen in M&O en bijles willen krijgen in Utrecht? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens