Wanneer we terugdenken aan de tijd van de Romeinen is er een interessant feitje in combinatie met de stad Utrecht. Midden in de binnenstad van Utrecht, nabij het Domplein, lag omstreeks het jaar 50 een groot Romeins fort, het Traiectum genaamd. Het Traiectum vormde de bakermat van de stad en bleef belangrijk voor de ontwikkeling van de stad. De burcht trok met name kooplieden en ambachtslieden aan, die zich op hun beurt vestigden rondom de burcht. Op deze manier kon de stad Utrecht ontstaan, zoals wij hem tegenwoordig kennen. Tevens kunnen tot op de dag van vandaag er nog steeds restanten van dit fort worden teruggevonden onder en rond het Domplein. Bij het vak Latijn kom je nog veel meer te weten over de Romeinse tijd. Latijn is een vak dat lang niet voor iedereen is weggelegd, het wordt door veel scholieren als een moeilijk en lastig gezien. Het is dan ook een vak wat vaak maar een klein aantal scholieren volgt. Omdat er vaak moeite wordt ervaren bij het begrijpen van de teksten, kan het absoluut geen kwaad om wat hulp van een bijles docent te krijgen en onder meer het tekstbegrip te verhogen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Omdat er vaak moeite wordt ervaren bij het begrijpen van de teksten, kan het absoluut geen kwaad om wat hulp van een bijles docent te krijgen en onder meer het tekstbegrip te verhogen. Naast het tekstbegrip staan de docenten van Bijlesje.nl uiteraard altijd klaar om je te helpen met andere problemen die je met het vak ervaart. De docenten van Bijlesje.nl hebben allemaal examen gedaan in het vak Latijn en kunnen je daarom allerlei handige tips geven. Wil je graag een keer kennis maken met één van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens