Het vak Grieks op de middelbare school wordt in de eerste jaren vaak gezien als een leuk vak. Je leert veel over de taal en de Griekse cultuur, wat vaak erg interessant is. Zodra er meer grammatica bij komt kijken, wordt het al lastiger. De grammaticale moeilijkheden en dan ook nog de, voor ons, vreemde tekens maken het leren hiervoor soms ingewikkeld. Wij kunnen dit ons goed voorstellen!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben dezelfde moeilijkheden als jij doorgemaakt en deze uiteindelijk overwonnen. Uit de goede cijfers die zij hebben gehaald voor het vak Grieks, blijkt dat zij de grammatica hiervan goed onder de knie hebben. Door deze deskundigheid zijn zij dan ook de aangewezen persoon om jou te helpen bij dit vak! Zij kunnen je begeleiden bij je huiswerk of klaarstomen voor een speciale toets of examen. Dit gebeurt in jouw eigen vertrouwde omgeving, of juist bij de docent thuis. Het is maar net wat jij het prettigst vindt. Heb je interesse in het volgen van Griekse bijles of wil je meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met Bijlesje.nl of vul direct het aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens