Wanneer u woonachtig bent in Utrecht kan in het jaar 2015 het u bijna niet zijn ontgaan: de start van de Tour de France. Na vijf jaar tijd was de Tour de France in die zomer voor de zesde keer terug in de Domstad, een nieuw record. De tour is een uniek moment in de sportgeschiedenis en tevens een mooi aanknopingspunt wanneer er wordt gekeken naar de link tussen Utrecht en Frankrijk. Want ook al is de Franse taal misschien niet het eerste wat u in een stad als Utrecht verwacht, er is wel duidelijk een link te vinden. Frans is tevens een taal dat door veel scholieren wordt ervaren als een moeilijke taal, het wijkt immers toch heel wat af van het Nederlands.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Om te oefenen met de Franse taal kan het helpen om de hulp in te schakelen van één van de docenten van Bijlesje.nl. Door samen stap voor stap het boek door te lopen en verschillende leertactieken uit te proberen, is uw zoon of dochter er van verzekerd dat de cijfers weer omhoog gaan. De docenten van Bijlesje.nl hebben allemaal een langere tijd lessen Frans gevolgd en kunnen uw zoon of dochter daarom goed met het huiswerk begeleiden. Bovendien werkt Bijlesje.nl met docenten die woonachtig zijn in de regio Utrecht, hierdoor kan er snel en gemakkelijk een afspraak met ons worden ingepland! Wil uw zoon of dochter graag een keer kennis maken met een van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens