Wist je dat de internationaal bekende band ‘Kensington’ oorspronkelijk uit Utrecht komt? Deze band zingt uitsluitend Engelstalige nummers en zij hebben in korte tijd als echte Utrechters de wereld veroverd. Denk maar eens aan de liedjes ‘Riddles’ en ‘War’, deze nummers hebben in de top 40 gestaan en zijn afkomstig van deze band. Ondanks dat de zangers officieel Nederlands zijn, spreken en zingen zij vloeiend Engels. Om je heen kom je dan ook al op jonge leeftijd steeds meer in aanraking met de Engelse taal en op de middelbare school krijg je al vanaf je eerste jaar les in deze taal. Ondanks dat je veel met deze taal in aanraking komt en veel woorden waarschijnlijk wel te begrijpen zijn, is de Engelse grammatica toch heel anders en soms ook best een beetje ingewikkeld. Daarom kan het fijn zijn om samen met iemand naar deze ‘vreemde taal’ te kijken en samen de grammatica onder de knie te krijgen. Op deze manier kunnen mogelijke slordigheidsfoutjes worden voorkomen en naast het begrijpen van de taal, kan de taal ook worden geschreven en gesproken.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen jou heel goed bij Engels helpen! Zij hebben reeds 6 jaar deze taal gevolgd op de middelbare school en studeren vaak een opleiding in het Engels. Daarom kunnen ze jou alles met gemak bijbrengen. Wil je graag een keer kennis maken met één van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij vinden voor jou een bijlesdocent bij jou in de buurt!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens