Als inwoner van Utrecht heb je geluk, want je valt namelijk onder de vitaalste provincie van Nederland (2015). Uit een analyse van de Telegraaf blijkt dat de provincies Utrecht en Noort-Holland de meest krachtige motoren zijn van het economisch herstel van Nederland. De provincie Utrecht staat met een rapportcijfer van 7.8 bovenaan in de lijst. Een 7.8 is een zeer mooi cijfer en een cijfer dat maar al te graag terug mag komen op het rapport, ook jouw schoolrapport! Het vak economie dat op de middelbare school wordt gegeven is vaak wel een lastig vak. Het is dan ook een vak waarin door veel scholieren bijles in wordt genomen. Een goede oplossing om je economiecijfer te verhogen is dan ook het in schakelen van een van de docenten van Bijlesje.nl.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben een brede kennis in economie en kunnen jou daarom goed met je huiswerk begeleiden en je met een zelfverzekerd gevoel je toetsen in laten gaan. Door het aanleren van simpele bruggetjes en tactieken, kunnen de moeilijkste economievragen met gemak worden beantwoord op je toets. Wil jij graag een keer kennis maken met een van de docenten en je economiecijfer even goed opschroeven? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens