Ieder jaar vindt de Biologie Olympiade en de Biologie Olympiade Junior plaats. De grootste wedstrijden over biologie in Nederland voor scholieren van de onderbouw en bovenbouw van het havo en vwo. In 2017 vond de tweede ronde van deze wedstrijd zelfs plaats op de Universiteit Utrecht! Deze kanjers kennen het menselijk lichaam en het dieren- en plantenrijk op hun duimpje, helaas gaat het toch niet iedereen zo makkelijk af! Het in de praktijk brengen van biologische kennis wordt door veel leerlingen als lastig ervaren. Mens, plant en dier zijn ingewikkelde organismen en er komt veel bij kijken als je hier alles over te weten wilt komen. Bijlesje.nl kan uw zoon/dochter helpen om alle fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Er zijn bij Bijlesje.nl genoeg docenten die kunnen helpen om kennis bij te spijkeren en tot inzichten te komen die op school niet meteen worden opgepikt. Een andere manier van uitleggen kan hierbij vaak al helpen. Door Bijlesje.nl in te schakelen kan de kennis van het vak Biologie worden vergroot. De docenten van Bijlesje.nl zijn studenten die zich maar al te goed in de problemen met het vak kunnen inleven. Zij kunnen mogelijke problemen op een duidelijke manier uitleggen, zodat het maken van biologietoetsen niet langer een obstakel is! Heeft uw zoon of dochter extra hulp nodig met biologie? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens