Het vak wiskunde op de middelbare school kan een groot probleem zijn, als je hier geen gevoel voor hebt. Vaak wordt het vak er ook niet leuker op, als je alleen slechte cijfers haalt. Hoe goed je ook leert, het lijkt maar niet te lukken als je kennis wordt getest tijdens een toets. Dit kan komen door het feit dat wiskunde een vak is waarbij veel logica is vereist. Dit bereik je niet alleen met leren, maar vooral door het proberen te begrijpen van de stof. Dit is alleen te bereiken, als je veel oefent en een goede uitleg krijgt. Als je aan de lessen op school niet voldoende hebt, is het wellicht een idee om aan bijlessen te denken! Tijdens de bijlessen kan de stof nog nèt even extra worden toegelicht en besproken. Verder kun je al je vragen rustig stellen en heeft de docent alleen aandacht voor jou!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten zijn zelf nog student op het HBO of de universiteit. Omdat zij zelf nog student zijn, weten zij als geen ander wat jij meemaakt. Mede dankzij het kleine leeftijdsverschil kunnen zij zich goed verplaatsen in jouw belevingswereld. De docenten helpen je graag bij dat extra zetje wat jij nodig hebt bij wiskunde. Of het nu om wekelijkse begeleiding gaat of om de voorbereiding van een belangrijke toets, zij staan voor je klaar! De bijlessen kunnen plaatsvinden bij jou thuis, of bij de docent thuis. Het is maar net waar jij je het prettigst voelt. Bij meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Vul voor direct aanmelden ons onderstaande formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens