Het Spaans wordt sinds een aantal jaren als vak op de middelbare school gegeven. Spaans is een opkomende wereldtaal en wordt over de gehele wereld gesproken. Hoe leuk is het dan als jij ook een woordje Spaans spreekt! Het leren van een taal kan soms best tegenvallen, een steuntje in de rug kun je dan wel gebruiken. De docenten van Bijlesje.nl staan hierbij voor je klaar! Wij kunnen je ondersteunen bij je huiswerk of voorbereiden op een belangrijke toets. Wekelijks kan er een afspraak plaatsvinden met jouw persoonlijke bijlesdocent(e), waarbij jij je vertrouwd voelt. Samen gaan jullie voor dat goede resultaat!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student, studerend aan het HBO of de universiteit. Hierdoor begrijpen zij schoolgaande kinderen maar al te goed! Ook het leeftijdsverschil is klein, wat zorgt voor een zeer laagdrempelige communicatie. De bijlessen kunnen aan huis plaatsvinden of bij de docent thuis. Heb je interesse in bijles Spaans in de regio Tilburg? Neem contact met ons op! Je kunt ook direct ons onderstaande formulier invullen, wij zorgen er dan voor dat je binnen 24 uur een afspraak met één van onze docenten hebt staan!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens