Scheikunde, een vak dat je ligt of niet. Het wordt door vele leerlingen als een struikelblok gezien, maar het is vaak erg belangrijk voor een eventuele vervolgopleiding. Het is daarom zaak dat je hiervoor zo goed mogelijke cijfers weet te halen! Misschien denk je: wat heb ik aan scheikunde? Wist je dat scheikunde in heel veel aspecten van de samenleving terugkomt? Denk aan je eigen woonplaats, Tilburg. De textielindustrie is in Tilburg erg belangrijk, dit heeft Tilburg een stad gemaakt. Textiel wordt ook behandeld tijdens het vak scheikunde als onderwerp. Scheikunde is dichterbij dan je denkt! Bij moeite met het vak scheikunde, helpen de docenten van Bijlesje.nl je graag.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten hebben het vak scheikunde zelf gevolgd op de middelbare school en afgerond met hoge cijfers. Zij weten dus als geen ander wat voor vragen er komen op toetsmomenten en hoe je je hier het beste op kunt voorbereiden. Zij helpen je met het oefenen op vragen en bij het maken van je huiswerk. De docent kan bij jou aan huis komen, of jij komt bij de docent thuis. Het is maar net wat jij het prettigst vindt! Neem contact met ons op voor meer informatie of vul ons contactformulier in om je aan te melden.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens