Het vak Nederlands wordt soms door leerlingen onderschat. Omdat het de moedertaal is, denken leerlingen vaak dat dit vanzelf gaat en dat hier niet teveel moeite aan te hoeft worden besteed. Niets lijkt vaak minder waar! Het Nederlands is meer dan alleen een spreektaal. Er zit een ingewikkelde grammatica achter en ook dichten, teksten en stijlfiguren behoren tot de lesstof. Dit is ook in het dagelijks leven te merken, denk aan Nederlandstalige muziek waarbij de Nederlandse taal met al haar schoonheden wordt uitgelicht. Een voorbeeld dicht bij huis: Guus Meeuwis! Als je goed naar de songteksten luistert, zul je opmerken dat er veel trucjes worden uitgehaald met de Nederlandse taal. Bij moeite met Nederlands, zijn wij je graag van dienst.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten hebben het vak Nederlands zelf met goede cijfers afgerond op de middelbare school. Zij zijn tegen dezelfde struikelblokken aangelopen als waar jij nu last van hebt, zij kunnen je daarom ook als geen ander hiermee helpen! Wij voorzien leerlingen graag van een optimale toetsvoorbereiding of van wekelijkse huiswerkbegeleiding. De bijlessen kunnen aan huis plaatsvinden, of bij de docent thuis. De docent woont altijd ergens in de buurt, zodat de reistijd nooit lang zal zijn! Voor meer informatie, vul ons contactformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens