De stad Tilburg vindt zijn oorsprong bij de textielbedrijven, zij hebben van een dorp een echte stad gemaakt. Mede hierdoor, zijn er hedendaags veel bedrijven gevestigd in Tilburg. Tilburg wordt zelfs bestempeld als één van de belangrijkste industriecentra van Nederland! Wanneer je kennis hebt over Management en Organisatie, kun je dus al snel terecht in jouw woonplaats. Het vak M&O wordt vaak gezien als lastig. Bij het opstellen van resultatenrekeningen en balansen ondervinden veel leerlingen problemen. Bij Bijlesje.nl is gebleken dat bij het volgen van bijlessen voor dit vak, de cijfers snel omhoog gaan. Het is vaak een kwestie van veel oefenen. Als er iemand naast je zit, die je trucjes kan leren en je kan helpen bij de sommetjes, zul je merken dat het al gauw veel makkelijker gaat! De docenten van Bijlesje.nl staan hierbij voor je klaar!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten hebben het vak M&O zelf op de middelbare school gevolgd en zijn momenteel zelf nog student op het HBO of op de universiteit. Dit zorgt ervoor dat zij zich goed kunnen inleven in een schoolgaand kind, zij zijn immers zelf nog schoolgaand! Ook zal het kleine leeftijdsverschil zorgen voor een laagdrempelige communicatie. De docenten helpen je bij je huiswerk of bereiden je voor op een belangrijke toets. Dit kan bij jou thuis plaatsvinden of bij de docent thuis, het is maar net wat jij prettiger vindt. Heb je interesse in bijles M&O? Neem contact met ons op of vul direct onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens