Bij het vak Latijn hoort niet alleen de taal, maar ook de Romeinse cultuur komt aan bod. Wanneer je moeite hebt met dit vak, is het leuk om eens naar mogelijkheden in de buurt te kijken. Wist je dat er in en rondom Tilburg nog niet zo heel lang geleden Romeinse opgravingen zijn gevonden? Het Romeinse Rijk is dus heel dichtbij jou! Het zoeken van informatie hierover kan meer van jouw interesse wekken voor het vak. Hierdoor kun je je misschien beter concentreren in de klas, wat ook je cijfers ten goede komt! Als je merkt dat deze tip niet voldoende is om jouw cijfers te verbeteren, is het een idee om bijlessen te volgen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben het vak Latijn zelf gevolgd op de middelbare school. Momenteel studeren zij zelf nog aan het HBO of de universiteit, waardoor zij zich goed kunnen verplaatsen in jouw belevingswereld. Het kleine leeftijdsverschil zorgt tevens voor een laagdrempelige communicatie, iets wat de bijlessen alleen maar ten goede komt! De bijlessen kunnen bij jou thuis plaatsvinden, of bij de docent thuis. Heb je interesse in bijles Latijn in de regio Tilburg? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie! Onderstaand formulier kun je invullen om je direct aan te melden.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens