Het vak Grieks wordt gezien als één van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Niet iedereen volgt dit vak, meestal geldt dit alleen voor Gymnasiasten. Als je zelf een Gymnasiast bent, is Grieks een vak dat niet in je pakket mag ontbreken. Niet alleen de taal, maar ook de cultuur wordt uitgebreid behandeld. Al snel zul je merken dat veel van onze hedendaagse beschaving is gebaseerd op de oude Griekse beschaving. De Grieken waren erg ver met bepaalde technieken en leefden een goed leven. Het is leuk om hier tijdens je Griekse les meer over te weten te komen! De taal vormt vaak een groter struikelblok, de voor ons ‘’rare’’ tekens maken dit er niet makkelijker op. Daarbij komt dat je oud Grieks leert en geen modern Grieks, waardoor je er in de tegenwoordige tijd in Griekenland weinig aan hebt. Toch zul je de letters herkennen en woorden kunnen maken, wanneer je eens in Griekenland op vakantie bent.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Wanneer je moeite hebt met Grieks, is dit niets om je voor te schamen. De docenten van Bijlesje.nl helpen je graag bij alles waar je problemen bij ondervindt bij het vak Grieks. Onze docenten hebben het vak zelf gevolgd op de middelbare school en liepen tegen dezelfde problemen aan. Door hun gevoel voor taal, hebben zij dit vak met een goed cijfer afgerond. Zij kunnen je voorbereiden op belangrijke toetsen en je wekelijkse huiswerkbegeleiding bieden. De bijlessen vinden bij jou thuis plaats, of bij de docent thuis. Heb je interesse in bijles Grieks in de regio Tilburg? Neem contact met ons op of vul direct onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens