Tilburg is een eeuwenoude stad. De eerste gevonden resten in en rondom Tilburg stammen zelfs uit 9000 v. Chr.! Dit waren waarschijnlijk de jagers-verzamelaars, zoals je ook in je geschiedenisboek hebt zien staan. Hoe leuk is het dat er resten uit de prehistorie zijn gevonden in de stad waar jij nu woont! Geschiedenis is overal, ook jouw huidige woonplaats heeft een rijke historie. In je geschiedenisboek op school leer je niet alleen over Nederland, maar ook over gebeurtenissen in de geschiedenis over de hele wereld. Geschiedenistoetsen worden door veel leerlingen ervaren als zeer moeilijk, de vraagstelling is hier vaak de oorzaak van. Bijlessen kunnen hierbij helpen! Wanneer je met één van onze docenten samen gaat oefenen op de vraagstelling, zul je al snel verbetering merken.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten hebben ervaring met het vak geschiedenis op de middelbare school. Zij hebben dit zelf gevolgd en afgerond met goede cijfers. Als geen ander weten zij hoe je het beste kunt leren voor de toetsen en wat er van je wordt verwacht! De bijlessen kunnen worden gegeven bij jou thuis of bij de docent thuis. De docenten helpen je met de voorbereiding op je toetsen of geven je wekelijkse huiswerkbegeleiding. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of meld je direct aan via onderstaand formulier!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens