Veel leerlingen zonder talenknobbel lopen tegen het vak Frans aan op de middelbare school. Dit is helemaal niet vreemd! Het Frans kent een ingewikkelde grammatica, wat niet altijd even gemakkelijk te begrijpen is. Bij het door elkaar halen van de tijden of niet weten wanneer je nu ‘’le’’ of ‘’la’’ gebruikt, ben je bij Bijlesje.nl aan het goede adres! Wij helpen je graag met al je problemen waar je tegenaan loopt bij het vak Frans, door je hier uitstekend bij te begeleiden!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf zijn zij erg goed in Frans en hebben zij hier goede cijfers voor gehaald op de middelbare school. Omdat zij niet heel veel ouder zijn dan jij, weten zij de stof op net een andere manier te brengen dan je leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een taal hierdoor steeds sneller gaan oppakken! Je kunt bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding, of voor alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij jou thuis of bij de docent thuis, wat jij het prettigst vindt! Heb je interesse in bijles Frans in de regio Tilburg, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kun je ook het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens