Dagelijks kom je in aanraking met de Engelse taal. Is het niet op school bij het vak Engels, dan is het wel bij liedjes op de radio of programma’s op de televisie. Ook Tilburgse bands zijn op de radio te horen! De band Krezip, momenteel al een tijdje gestopt, is nog dagelijks te horen op meerdere radiostations. Zij zijn bekend van hits als ‘’I Would Stay’’ en ‘’Sweet Goodbyes’’. Engels is dus zelfs dichter bij jouw woonplaats dan je in eerste instantie denkt! Op school word je voorbereid op de toekomst doordat je de basis van de Engelse taal krijgt aangeleerd. Het is helemaal niet raar als je hier moeite bij ondervindt. De Engelse grammatica en ook tekstverklaring worden door veel leerlingen als lastig ervaren. Een beetje hulp kun je dan wel gebruiken!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl staan voor je klaar om jou de juiste ondersteuning te bieden bij het vak Engels. Onze docenten hebben het vak Engels zelf met goede cijfers afgerond op de middelbare school en zijn momenteel zelf nog student. Zij weten dus als geen ander wat jij op dit moment doormaakt en zullen je hier zo goed mogelijk bij proberen te helpen! Of het nu gaat om voorbereiding op een toets of om wekelijkse huiswerkbegeleiding, onze docenten helpen je graag. Bij jou aan huis of bij de docent thuis. Behoefte aan meer informatie? Vul ons onderstaande contactformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens