Bij Tilburg denk je niet direct aan een stad die erg belangrijk is voor de Nederlandse economie. Toch is Tilburg qua inwonersaantal de 6e grote stad van Nederland. Het staat bekend als textielstad, iets wat erg belangrijk is voor de economie van Tilburg én van Nederland! De basis hiervan werd al in 1780 gelegd, dit is ook zeer belangrijk geweest voor de vorming van de stad. Hedendaags is Tilburg nog steeds één van de belangrijkste industriecentra van Nederland, met zo’n 7600 bedrijven! Economie is dus in Tilburg overal te vinden. Het vak economie op de middelbare school kan er misschien heel anders uitzien, dan zojuist verteld. Je leert over saaie begrippen en basistheorieën, iets wat niet veel te maken heeft met de praktijk. Door de theorie te vergelijken met de praktijk, kan het vak wel een stuk leuker gemaakt worden!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Heb je meer hulp nodig, dan staan de docenten van Bijlesje.nl voor je klaar. Zij hebben het vak economie op de middelbare school zelf gevolgd en zijn hier vaak mee door gegaan in een vervolgopleiding. Zelf studeren ze nog, wat de communicatie tussen leerling en docent zeer laagdrempelig maakt. De docent kan je helpen met het voorbereiden op toetsen of bij wekelijkse huiswerkbegeleiding. De bijlessen vinden bij jou thuis plaats, of bij de docent thuis. Om je direct aan te melden kun je onderstaand formulier invullen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens