Het vak Duits op de middelbare school wordt door veel leerlingen als een struikelblok gezien. De vele verschillende uitgangen in de Duitse naamvallen, maken de taal er niet makkelijker op. Hoezeer de woorden soms kunnen lijken op de Nederlandse woorden, de betekenis kan heel erg verschillen! Als je hierbij de naamvallen, zoals nominativ en accusativ neemt, maakt dit het Duits tot een lastige taal. Het is echter heel erg handig als je een woordje Duits spreekt! Duits is één van de belangrijkste talen in Europa. Bij moeite met Duits, is het wellicht een idee om te denken aan het volgen van bijlessen bij Bijlesje.nl.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl staan voor je klaar in iedere situatie. Heb je moeite met de grammatica, of juist met het leren van woordjes? Onze docenten helpen je! Wij voorzien je graag in wekelijkse huiswerkbegeleiding, waarbij je wordt geholpen met je opdrachten en wordt voorbereid op toetsen. Bij bijles voor alleen die ene belangrijke toets ben je ook bij Bijlesje.nl aan het juiste adres! Onze docenten zijn zelf nog student en hebben het vak Duits op de middelbare school met goede cijfers afgerond. Zij weten als geen ander waar je tegenaan kunt lopen en helpen je hierbij daarom ook graag! Wil je meer informatie over bijlessen Duits in de regio Tilburg, of wil je je direct aanmelden? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens