Het vak biologie kom je overal in het dagelijks leven tegen. Ook leuke uitstapjes kun je associëren met biologie, bijvoorbeeld naar de dierentuin. Vlakbij jouw woonplaats ligt het Safaripark Beekse Bergen, een park met hierin veel dieren en nog veel meer wat te maken heeft met biologie. Een uitstapje naar zo’n park kan je al een stuk enthousiaster maken over het vak! Wanneer je moeite hebt met biologie, is het wellicht een idee om aan bijlessen te denken. Je kunt samen met één van onze docenten bespreken waar je moeite mee hebt en samen een goede tactiek bedenken. Zo zorgen jullie er samen voor dat de cijfers omhoog gaan!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben zelf het vak biologie gevolgd op de middelbare school. Zij hebben hier goede cijfers voor gehaald en brengen andere leerlingen graag hun manieren van leren bij! Zij zijn momenteel zelf nog student, wat ervoor zorgt dat ze goed begrijpen wat jij nu doormaakt. De communicatie verloopt ook door het kleine leeftijdsverschil soepel. De docenten kunnen je helpen bij het leren, maar ook wekelijkse huiswerkbegeleiding is mogelijk. De bijlessen kunnen bij jou aan huis plaatsvinden, of bij de docent thuis. Wat jij het prettigste vindt! Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Om je direct aan te melden, vul je onderstaand formulier in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens