Het tot voor kort verplichte vak wiskunde is iets waar veel scholieren moeite mee hebben. Het is belangrijk dit toch onder de knie te krijgen, omdat veel vervolgopleidingen iets wiskundigs hebben ingebouwd in de opleiding. Zo zijn er toelatingstesten en ook algemene wiskundetoetsen, die door iedereen moeten worden gehaald. Reden te meer om nu iets van je wiskunde te maken! Wiskunde kan interessanter zijn dan je misschien in eerste instantie denkt. Zie de Erasmusbrug in Rotterdam, dichtbij of in jouw woonplaats. Hier zitten veel wiskundige formules achter, welke er allemaal voor zorgen dat deze brug goed functioneert. Het is daarom ook niet raar als je opdrachten in je wiskundeboek tegenkomt die gaan over bruggen of bogen! De algebraïsche kant wordt vooral behandeld bij wiskunde B (en D), statistiek en kansberekening komen aan bod bij wiskunde A (en C).

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben allemaal hun eigen vakgebied, de meeste docenten zijn óf goed in wiskunde A, óf goed in wiskunde B. Zij begeleiden je graag bij je huiswerk en helpen je bij de voorbereiding op je toetsen. Zelf studeren onze docenten aan het HBO of de universiteit, zij staan zelf dus nog midden in de schooltijd. Dit bevordert de communicatie tussen de leerling en de docent, wat uiteindelijk vaak een positieve uitkomst heeft! Als je denkt aan het volgen van bijles wiskunde in Rotterdam, neem dan gerust contact met ons op!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens