Sinds enige jaren kan de taal Spaans worden gekozen als keuzevak op de middelbare school. Spaans is een opkomende wereldtaal en het is daarom zeker geen slechte keuze om dit op school te volgen. Het wordt door miljoenen mensen wereldwijd gesproken, als je de taal dus deels spreekt en begrijpt kan dit later zeker van pas komen. Het kan echter tegenvallen wanneer je dit vak volgt, de taal is moeilijker dan je in eerste instantie dacht. Veel middelbare scholieren hebben dit probleem en daarom helpt Bijlesje.nl hier graag mee!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten Spaans spreken de taal vloeiend en kunnen je daarom goed helpen met de problemen waar je tegenaan loopt. Zelf studeren zij nog aan het HBO of de universiteit, waardoor zij dus net als jij nog volop in het schoolleven staan. Dit zal zorgen voor een laagdrempelige communicatie, wat een snelle klik tussen leerling en docent bevordert. Een goede communicatie versnelt tevens positieve resultaten. De bijles kan plaatsvinden bij de leerling thuis, maar ook bij de docent thuis. Het is maar net waar jij je het prettigst bij voelt! Neem contact op met Bijlesje.nl voor begeleiding bij het vak Spaans of voor wat extra voorbereiding voor een belangrijke toets. Voor direct aanmelden vul je onderstaand aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens