Het Nederlands is overal, zeker als je in Rotterdam of omgeving woont. Denk aan de Rotterdamse schrijver Jules Deelder die bekend is in heel Nederland, maar ook veel andere schrijvers komen uit Rotterdam. Bekende uitspraken en trucjes met de Nederlandse taal worden overal in Rotterdam getoond, op bijvoorbeeld gebouwen of in het Openbaar Vervoer. Jij bent zelf vast ook zoiets tegengekomen! Het Nederlands op school blijkt soms moeilijker dan je verwacht. De d’s en t’s blijven lastig, ook de leesteksten zijn vaak een struikelblok.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl waren zelf uitblinkers in het vak Nederlands en kunnen je daarom ook perfect hiermee helpen. Zij staan voor je klaar om je het gehele schooljaar te begeleiden of om je klaar te stomen voor een toets of tentamen. Onze docenten zijn zelf nog student, studerend aan het HBO of de universiteit. Zij staan dus zelf nog midden in het schoolleven, iets wat bevorderlijk is voor de communicatie tussen docent en leerling. Het bijkomende kleine leeftijdsverschil zorgt voor een snelle klik, waardoor de bijlessen soepel zullen verlopen. De docenten wonen bij jou in de buurt en kunnen bij jou thuis komen, of jij kunt als je dat prettiger vindt naar hen toe gaan. Dit is allemaal aan jou. Voor meer informatie over bijles Nederlands in (de regio) Rotterdam, kun je altijd contact met ons opnemen! Voor direct aanmelden vul je ons aanmeldformulier in, wij benaderen je hierna direct.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens