Het vak Management en Organisatie kan voor leerlingen op de middelbare school problemen opleveren. Er komt veel bij kijken en vaak is het nodig dat je er gevoel voor hebt. Wanneer je dit niet hebt, kun je bij dit keuzevak alle jaren dat je dit volgt moeilijkheden ervaren. Bij het volgen van bijles, behandel je de stof die je in de klas te horen krijgt nogmaals en ga je hier dieper op in. Je zult merken dat je de stof beter gaat begrijpen en ook nieuwe onderwerpen sneller oppakt.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student op het HBO of op de universiteit en hebben dit zelf dus ook allemaal meegemaakt. Zij weten hoe jij je voelt en tegen welke problemen je aan kunt lopen. Het kleine leeftijdsverschil zal zorgen voor een snelle klik tussen docent en leerling, wat een positieve uitkomst alleen maar bevordert! De docent kan bij jou thuis komen of jij komt bij de docent thuis, het is maar net waar jij je prettiger bij voelt. De docent woont altijd in de buurt. Wellicht vraag je je af waar je dit vak later voor nodig hebt, maar je zult je verbazen over de mogelijkheden die je ermee hebt. Hiervoor hoef je niet ver van huis te zoeken, denk aan de Markthal die recent is geopend in Rotterdam. Dit is een bloeiende plek voor ondernemers, het vergt veel lef en doorzettingsvermogen om een eigen zaak te beginnen en dit succesvol te maken. Bij het vak M&O leer je de beginselen van het ondernemerschap, iets wat later zeker van pas kan komen!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens