Het Latijn en al haar moeilijkheden, zoals de werkwoordvervoegingen, de uitgebreide teksten vol ongenaardigheden en de grammatica, wordt door Gymnasiasten veelal als struikelblok gezien. Wij zijn, met alle hedendaagse talen, het niet gewend zo veel grammaticale verschillen te hebben in een taal. Het blijkt daarom erg lastig te zijn het Latijn onder de knie te krijgen, terwijl het zo leuk kan zijn als het lukt! Overal om je heen kom je het Latijn ook nu nog tegen, en daarvoor hoef je niet helemaal naar bijvoorbeeld Rome. Zelfs in je eigen woonplaats Rotterdam ‘’leeft’’ het Latijn nog voort, denk aan Desiderius Erasmus. Niet alleen de brug is naar hem vernoemd, maar ook de universiteit in Rotterdam. Deze schrijver sprak en schreef vloeiend Latijn, zijn teksten worden nog veel tentoon gesteld in de stad. Hoe leuk is het dan als jij dit kunt lezen en begrijpen! Als Gymnasiast heb je het ook druk met de andere vakken, waardoor je misschien niet genoeg tijd kunt steken in Latijn als je zou willen. Wellicht is bijles dan een oplossing.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Door met een docent op regelmatige basis te gaan zitten, worden dingen je eerder duidelijk en heb je meer mogelijkheden om te oefenen. Dit zal uiteindelijk resulteren in betere resultaten! Onze docenten hebben zelf het Gymnasium succesvol afgerond en weten dan ook precies wat jij nu doormaakt. Zelf zijn zij nu student aan de universiteit en helpen zij jou graag met vakken op de middelbare school. Heb je interesse in het volgen van bijles Latijn in Rotterdam of omgeving? Docenten komen bij jou thuis, of jij kunt naar de docent toe komen! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens