De Griekse taal kan in al zijn opzichten lastig zijn, als je hiermee begint. Allereerst dien je de vreemde tekens eigen te maken, iets wat een hele omschakeling is. Als je dan denkt het ergste gehad te hebben, blijkt de grammatica en zinsopbouw ook zeker niet mee te vallen. Als jij hier als middelbare scholier moeite mee hebt, is dit helemaal niet vreemd. De Griekse taal wordt door veel Gymnasiasten als lastig ervaren en er zijn daarom meerdere bijlesaanvragen die bij ons hiervoor binnenkomen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten Grieks van Bijlesje.nl staan klaar voor al deze middelbare scholieren! Zelf hebben onze docenten het vak Grieks gevolgd op hetzelfde niveau als de leerling, waardoor zij precies weten tegen welke problemen je aan kunt lopen. Momenteel studeren onze docenten nog aan het HBO of de universiteit. Zij staan nog midden in het schoolleven, net als jij! Dit zal zorgen voor een laagdrempelige communicatie, ook het kleine leeftijdsverschil werkt hieraan mee. De docenten kunnen je begeleiden met je wekelijkse huiswerk en dit samen met jou extra goed doornemen, zodat je de stof door en door begrijpt. Ook is er de mogelijkheid om extra bijlessen te volgen voor een belangrijke toets. Bijles kun je volgen bij jezelf thuis, maar ook bij de docent thuis. Dit is samen met de docent te bespreken, waarbij rekening wordt gehouden met waar jij je het prettigst voelt. Interesse in bijles Grieks in de regio Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of meld je direct aan door middel van onderstaand aanmeldformulier!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens