Rotterdam is een stad met een rijke historie. Overal in de stad proef je nog de overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog, een oorlog die de stad Rotterdam zwaar heeft geraakt. Het centrum van Rotterdam is gebombardeerd en later weer opnieuw opgebouwd, iets waar Rotterdammers trots op zijn. Je hebt dit ongetwijfeld ook op school gehoord en waarschijnlijk interesseer je je wel in de geschiedenis van je eigen woonplaats (of dichtbij je eigen woonplaats). Geschiedenis gaat echter veel verder dan alleen Rotterdam, en het kan voorkomen dat je andere onderwerpen minder interessant vindt. Ook is het bij geschiedenis belangrijk verbanden te herkennen en bronnen te verklaren.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl helpen je graag als je hier moeite mee hebt. Zij hebben het vak geschiedenis zelf gevolgd en goed afgesloten, zij weten daarom als geen ander wat jij doormaakt. Momenteel zijn de docenten student op het HBO of de universiteit. Zij staan nog midden in hun schoolleven, iets wat ervoor zorgt dat zij zich goed in jou kunnen verplaatsen. Tijdens de bijlessen kan er worden gefocust op waar jij moeite mee hebt, de docenten voelen dit goed aan! De bijles kan bij jou thuis plaatsvinden of bij de docent thuis, de keuze is aan jou. Voor meer informatie over bijles geschiedenis in Rotterdam kun je altijd contact met ons opnemen, of vul voor een directe aanmelding ons aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens