De Franse taal is prachtig, het land Frankrijk ligt dichtbij Nederland en ongetwijfeld ben je hier wel eens geweest! Je zit er immers al in een paar uurtjes, de Thalys (die ook in Rotterdam stopt) zorgt ervoor dat je er al bent voordat je je kan gaan vervelen. Veel scholieren ervaren moeite bij het communiceren met Fransen, omdat zij vaak slecht Engels spreken en daarom liever in het Frans praten. Het zou dan ook leuk zijn als jij wat basis-Frans zou kunnen spreken, zodat je je ook in Frankrijk verstaanbaar kunt maken! Als je moeite hebt met talen kan dit nog wel eens problemen opleveren. De vele zinnetjes die je uit je hoofd moet leren en dan hoeven we nog niet te beginnen over de grammatica. Het Frans is een moeilijke taal, waarbij je soms gewoon wel wat hulp kunt gebruiken.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben dit zelf doorgemaakt op de middelbare school en waren uitblinkers in Frans. Zij weten daarom precies hoe je de taal het beste kunt leren en helpen je met het oefenen van opdrachten. Zelf zijn de docenten nog student, zij staan dus (net als jij!) nog midden in het schoolleven. Dit zal zorgen voor een lage drempel, wat de communicatie tussen docent en leerling bevordert. De snelle klik zal uiteindelijk zorgen voor positieve resultaten! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, of vul direct onderstaand aanmeldformulier in.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens