Volg bijles Engels in wereldstad Rotterdam, waar veel gebruik wordt gemaakt van deze taal! Wanneer je woont in Rotterdam of omgeving, kom je dagelijks in aanraking met de taal Engels. In een wereldstad als Rotterdam, drijft de handel op het Engels en spreken dus ook veel mensen dit. Als je hier zelf moeite mee hebt, is het soms lastig je verstaanbaar te maken. Het is daarom belangrijk dat je het vak Engels op school goed begrijpt en hier goede cijfers voor haalt.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Bij problemen hiermee staan de docenten van Bijlesje.nl voor je klaar! Zij helpen je graag bij de grammatica, de woordenlijsten of bij het oefenen van leesteksten. Zelf zijn onze docenten nog student, op het HBO of op de universiteit. Zij worden veelal onderwezen in het Engels en leren uit Engelse boeken, waardoor zij deze taal perfect beheersen. Ook hebben zij het vak Engels op de middelbare school zelf gevolgd en weten zij dus waar de moeilijkheden zitten en hoe je dit het beste kunt voorbereiden. Door het kleine leeftijdsverschil zal er snel een klik ontstaat tussen docent en leerling, wat positieve resultaten zal bevorderen! De docenten voelen aan waar jij het meeste moeite mee hebt en spelen hierop in door extra oefenopgaven te maken en meer uitleg te geven. Meer informatie over bijles Engels in Rotterdam? Neem contact op met Bijlesje.nl of vul direct ons aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens