Volg bijles economie in Rotterdam, de stad met de grootste haven van Europa! De stad waar jij (dicht bij) woont, draait op haar haven. Dit drijft de economie in ons land enorm, de haven is dan ook van groot belang. Bij het vak economie op school komt meer kijken dan alleen de leuke voorbeelden die worden voorgeschoteld. De vele onderwerpen, zoals hoog- en laag conjuncturen, Keynes en andere modellen kunnen zorgen voor een gevoel van onoverzichtelijkheid. Om ervoor te zorgen dat je alle onderwerpen onder de knie krijgt, is het volgen van bijles wellicht een oplossing.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Bij Bijlesje.nl krijg je de mogelijkheid tot begeleiding bij economie, een docent gaat met je zitten en bespreekt je problemen. Bij moeite met een bepaald onderwerp, bespreek je dit extra en maak je meer oefeningen. Je zult merken dat het sneller duidelijker wordt, als iemand je meer uitlegt! De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student en studeren aan het HBO of de universiteit. Veelal zijn zij zelf met een economisch gerichte opleiding bezig, zodat hun kennis alleen nog maar is uitgebreid. Het kleine leeftijdsverschil zorgt voor een lagere drempel, wat de communicatie bevordert. De docent woont altijd bij je in de buurt en kan aan huis komen, maar jij kunt ook daar naartoe. Heb je interesse in het volgen van bijles economie in Rotterdam? Neem dan contact met ons op of vul direct het aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens