Verbeter je Duits met bijles van Bijlesje.nl! Voor middelbare scholieren ligt er vaak de keuze tussen meerdere talen, zoals Frans, Duits en Spaans. Op het eerste gezicht lijkt Duits hierbij de makkelijkste vanwege de gelijkenissen met onze eigen taal. Dit kan nadat je dit hebt gekozen nog wel eens vies tegenvallen. Eenmaal met Duits begonnen kom je de vele naamvallen tegen, de vervoegingen hiervan en de toch wel lastige woordenschat maakt het er ook niet gemakkelijker op. Veel middelbare scholieren lopen hier tegenaan en een beetje hulp is dan ook zeker niet overbodig.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben zelf het vak Duits op de middelbare school gevolgd en weten waar te moeilijkheden zitten. Zij hebben Duits zelf met een uitmuntend cijfer afgesloten en behoeden jou graag van fouten die je kunt gaan maken! Momenteel studeren onze docenten nog aan het HBO of de universiteit, waardoor zij net als jij nog midden in het schoolleven staan. Dit zorgt voor een laagdrempelige communicatie en zal uiteindelijk zorgen voor positieve resultaten! De docenten kunnen je wekelijks begeleiden door opdrachten met je door te nemen en veel te oefenen. Ook is er de mogelijkheid dat je volledig wordt klaargestoomd voor een bepaalde belangrijke toets! De docenten kunnen hiervoor bij jou thuis komen, maar jij kunt ook naar de docent toe gaan. Het is aan jou in welke omgeving je je het prettigst voelt. Heb je interesse in bijles Duits in de regio Rotterdam? Neem dan contact met ons op of vul direct het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens