Wiskunde wordt door veel scholieren gezien als een obstakel. Velen vinden de vraagstelling ingewikkeld, maar ook het combineren van verschillende berekeningen kan er voor zorgen dat leerlingen door de bomen het bos niet meer zien. Bijlesje.nl biedt bijlessen aan voor alle varianten wiskunde, dus ook specialisaties voor de bovenbouw. Denk hierbij aan wiskunde A, B, C en D. Door samen met de bijlesdocent van Bijlesje.nl aan de slag te gaan, kan er met uitgebreide aandacht worden gekeken naar de opgaven. De opdrachten waar uw zoon of dochter problemen bij ondervindt, kunnen extra worden uitgelicht en op verschillende manieren worden uitgelegd.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor wiskunde op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles wiskunde in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens