Hoewel Engels in 74 landen de officiƫle taal is, wordt de Spaanse taal het meest gesproken over de hele wereld. Een woordje Spaans spreken is dus ook uitermate handig, waar op de wereld je ook bent. Heeft uw zoon of dochter Spaans als vak op de middelbare school en gaat dit hem/haar niet zo goed af? Dan kan een docent van Bijlesje.nl hier ondersteuning in bieden! Samen met de docent kan uw zoon of dochter op eigen tempo de taal meester worden.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Spaans op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Spaans in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens