Wist u dat uw zoon of dochter met het vak scheikunde een hoop kanten op kan als hij of zij later wil gaan studeren? Scheikunde komt terug in alle aspecten van ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan het roesten van uw fiets als u hem te lang buiten laat staan. Het ijzer krijgt een roodbruine kleur nadat het met zuurstof en water in contact komt. Heeft uw zoon of dochter de ambitie om later iets met scheikunde te doen en wilt hij of zij wat meer ondersteuning? Of heeft hij of zij moeite om een voldoende voor dit vak te halen? Dan zijn bijlessen bij Bijlesje.nl de oplossing!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor scheikunde op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles scheikunde in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens