In 2010 hebben twee Nederlandse natuurkundigen een Nobelprijs gewonnen. Andre Geim en Konstantin Novoselov werkten allebei aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Natuurkunde is een uitdagend vak dat veelal ingewikkelde formules omvat. Heeft uw zoon of dochter ook de ambitie om de Nobelprijs winnen of moeite om een voldoende te halen voor dit vak? Een docent bij Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter wegwijs maken in alle formules en hiermee de weg naar boven inzetten!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor natuurkunde op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles natuurkunde in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens