Het aantal eenmanszaken in Nederland is de afgelopen jaren fors gestegen. In 2014 zijn er maar liefst 65 duizend bedrijven bij gekomen! Heeft uw zoon of dochter ook de ambitie om later iets voor zichzelf te beginnen maar is M&O niet zijn/haar sterkste vak? Een docent van Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter hierbij helpen. Met de één-op-één begeleiding van Bijlesje.nl kunnen alle onderwerpen op een tempo passend bij uw zoon of dochter, behandeld worden.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor M&O op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles M&O in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens