Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland en vierde in 2005 haar 2000-jarig bestaan. Zelfs de Romeinen hebben deze stad nog bezet en er zelfs een fort gebouwd aan de Waal! Als u alles wilt weten over de archeologische vondsten die o.a. in Nijmegen gevonden zijn uit deze tijd is museum het Valkhof zeker een aanrader! Zo’n uitstapje zal bij uw zoon of dochter waarschijnlijk beter in de smaak vallen dan al die jaartallen die leerlingen moeten kennen voor het vak geschiedenis. Het is dan ook begrijpelijk dat sommige leerlingen hier moeite mee hebben. Een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter hier ondersteuning in bieden.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor geschiedenis op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles geschiedenis in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens