Veel leerlingen zonder talenknobbel lopen tegen het vak Frans aan op de middelbare school. Misschien zo ook uw zoon of dochter. Dit is helemaal niet vreemd! De Franse taal kent een ingewikkelde grammatica, wat niet altijd even gemakkelijk te begrijpen is. Bij het door elkaar halen van de tijden of niet weten wanneer nu ‘’le’’ of ‘’la’’ gebruikt wordt, is uw zoon of dochter bij Bijlesje.nl aan het goede adres! Wij helpen uw zoon/dochter graag met alle problemen waar tegenaan kan worden gelopen bij het vak Frans, door hier uitstekend bij te begeleiden! 

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Frans op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Frans in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens