In maar liefst 74 landen op de wereld is Engels een officiƫle taal. Een woordje Engels spreken kan erg handig zijn op vakantie of als uw zoon of dochter de ambitie heeft om te gaan studeren na de middelbare school. Behalve dat het erg handig kan zijn, is het voor velen ook een verplicht vak op de middelbare school. Veel leerlingen hebben moeite met de Engelse taal en dat snappen wij bij Bijlesje.nl. Onze docenten studeren allemaal nog aan het HBO of de universiteit en kunnen uw zoon/dochter goed helpen, zodat uw zoon/dochter straks ook in het Engels goed uit de voeten kan!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Engels op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Engels in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens