Met een half uurtje rijden vanuit Nijmegen bent u over de grens in Duitsland. Wordt het een tripje naar Kleve of naar Goch? Met hallo en auf wiedersehen komt uw zoon of dochter natuurlijk niet ver als u in Duitsland dingen wilt gaan ondernemen. De Duitse taal wordt door leerlingen vaak als erg moeilijk ervaren, want was het nou der, den of dem? Heeft uw zoon of dochter Duits als vak op school en gaat dit hem/haar niet zo goed af? Een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter helpen met het leren van de Duitse taal, zodat zelfs die naamvallen straks een eitje worden!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Duits op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Duits in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens