Wist u dat Nijmegen een gebied bestrijkt van 5.760 hectare, waarvan 399 hectare aan meren, sloten en andere wateren? Per vierkante kilometer wonen er gemiddeld 3.210 personen. Dit is één van de onderwerpen die bij aardrijkskunde aan bod komen, maar er zijn er nog veel meer: denk aan de demografie van Nederland of platentektoniek. Dat is waarom aardrijkskunde vaak als een moeilijk vak wordt ervaren, er wordt meer van leerlingen gevraagd dan het kennen van begrippen alleen. Een bijlesdocent van ons heeft kennis van alle onderwerpen die aardrijkskunde omvat en kan uw zoon of dochter helpen om ook voor dit vak hoge cijfers te halen!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor aardrijkskunde op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles aardrijkskunde in de regio Nijmegen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens